onsdag 6 april 2011

Nya köksgardiner

Jag gillar att jobba med mina händer, men när jag får en idé och det ingår sömnad, då blir det tvärstopp. Som tur är har jag en mamma som är fantastiskt duktig på att sy. Så för ett tag sedan bestämde jag mig för att skaffa nya köksgardiner, jag gick då hem till mamma och rotade fram hennes 40 år gamla överlakan med broderat monogram. Förklarade hur jag ville ha det och vips hade jag nya gardiner...


3 kommentarer:

  1. Dina gardiner är så fina:)Undra om min mamma har sparat några lakan... mmm får nog gå hem till dom och rota innan de flyttar!

    SvaraRadera
  2. Rättelse: Mamma mailade mig och sa att jag skrivit fel i mailet. Lakanen är 50 år! Om du inte hittar något hos din mamma kan du nog åka hem till hennes systers linneskåp och rota lite...;-)

    SvaraRadera
  3. Sååå fantastiskt fina!!

    Jag har oxå letat i loppislådan därhemma, hittade ett gammalt (tyvärr lite trasigt) lakan med spets, som jag sydde kanal i och trädde i en rundstav. Och vips, så hade jag ett draperi till vårt lilla omklädningsrum för inga pengar alls. Eller ok, det kostade kanske en tia... ;o)

    SvaraRadera